Wysłany: Wto Maj 15, 2007 3:26 pm Buntuj się, buntuj, gdy światło się mroczy...
Odchodzą zapachy wielkie, budząc żal.
Odchodzą te nieliczne perełki spośród perfum dostępnych w Sephorze, Douglasie czy Mariannaud.
Nieuchronnie wyczerpują się zapasy czarnej Manii Armaniego, nie do końca jasny jest status Black Cashmere - przesunięty do linii ekskluzywnej, prawie jak wycofany. Znika Organza Indecence, Tygrys Kenzo odchodzi do Krainy Wiecznych Łowów.
Wydawałoby się, że nisza jest bezpieczna. I co?
Gdzie jest IUNX?
To forum dedykuję przede wszystkim pamięci L'eau Sento powyższej firmy. I innym cieniom, z nadzieją, że jeszcze powrócą.
Wysłany: Wto Maj 15, 2007 4:40 pm
Myślę, że każdy zapach powraca, prędzej czy później, w innym wcieleniu (no, niektóre wręcz zmartwychwstają, np. ILA YSL). Szkoda, że najczęściej reinkarnują te, które świetnie się mnożą, ale i najszybciej umierają, czyli kwiatowo-owocowe mięso armatnie. A na kolejne wcielenie Tygrysa przyjdzie nam jeszcze poczekać.
Wysłany: Nie Mar 16, 2008 5:18 pm
zauważyłam od jakiegoś czasu, że nie potrafię się złościć, gdy czytam o wycofywaniu zapachów, które lubię. (choć nie daję gwarancji na moją reakcję, gdybym przeczytała o wycofywaniu Black Tourmaline czy Molekuł... tfu! tfu!)
nie wiem, czy ostatnimi czasy wyhodowałam sobie dość solidny pancerz, po którym spływają wszelkie idiotyzmy (bardzo możliwe, bo czasem coś ukłuje i zaboli, ale rzucę przekleństwem i już prysło ) czy też jest to po prostu najzwyklejsze przeświadczenie, że świat zapachów jest tak bogaty, że korzonki nie zostaną naderwane, gdy zabraknie L'eau trois czy Opone.
choć trzeba się pospieszyć - i poznać L'Autre, Eau d'Elide i Virgilio. może nie będę reagowała takim spokojem na wiadomość o wycofaniu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum