Wysłany: Pon Lut 25, 2008 7:04 pm
Aha. Poprzednio waniał spalonymi ciasteczkami, teraz bardziej metalowe klimaty... muszę przetestować na własnej skórze. Może, kiedyś... bo z wiekiem coraz więcej odwagi.
Najbardziej podoba mi się rada, by koniecznie wybierać na pierwszą randkę absolutne nowości. Bo wtedy minimalizujemy ryzyko, że będziemy pachnieć jak była, albo - nie daj Boziu - nielubiana przedszkolanka
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 5:42 pm
Nie warto polemizować.
Ludzie nie chcą, by wychylać się i w jakikolwiek sposób naruszać ich cieplutkie przekonania.
Jeśli sobie chcą wabić na zapach - feel free.
Moje zdanie na ten temat już znasz.
Nie ma sensu wałkować tematu, lepiej energię skierować na coś, co przyniesie satysfakcję.
Czytałam felieton A.Passent dotyczący popularnego portalu ------->
nie jestem..
Ja jestem , ale mam mieszane uczucia ; czuję się jak w studni bez dna - zaglądam i wyciągam rozmaite tematy. Z jednej strony męczy to okrutnie bo nie potrafię zapanować nad własną próżnością i ciekawością a z drugiej strony mam kilka zaprzyjaznionych osób i cenię sobie tą formę kontaktu.
a koszulki nie mam i nie będę mieć , bo jakoś nie potrafię obnosić się ze swoimi poglądami na t-shirtach
Ostatnio zmieniony przez Liz Sherman Sob Lip 03, 2010 7:14 am, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum